ProfundoFlowy

Flowy och norska ProFundo i nytt samarbete

Flowy och norska ProFundo har etablerat företaget ProFundo Fundraising AB i Sverige
och från hösten 2022 kommer flera svenska organisationer arbeta i moderna ProFundo CRM specialiserat för insamlings- och medlemsorganisationer.

ProFundo CRM, ett toppmodernt system anpassat för insamlings- och medlemsorganisationer lanseras nu i svensk version. Tillsammans med skickliga kollegor på ProFundo i Norge med lång erfarenhet från organisationer kommer vi nu gemensamt att ha en professionell verksamhet i Stockholm genom det gemensamma bolaget ProFundo Fundraising AB.


ProFundo AS i Norge och ProFundo Fundraising AB i Sverige kommer ha ett nära samarbete och tillsammans ser vi fram emot att leverera moderna ProFundo CRM till svenska organisationer och inte minst ha ett gränsöverskridande utbyte av erfarenheter. Kundansvariga, rådgivare och systemutvecklare för svenska organisationer kommer att finnas i Stockholm, medan fortsatt den kontinuerliga CRM-utvecklingen huvudsakligen kommer att ske från Kristiansand i Norge.


Med flera större svenska organisationer kommer ProFundo CRM och tillhörande lösningar att stärkas, vidareutvecklas och förbättras på många sätt som kommer att gynna alla användare i båda länderna. Från Flowys kundportfölj idag är WWF Sverige och Bröstcancerförbundet bland de kunder som kommer börja arbeta i det nya CRM systemet 2022. Utvecklarna i Kristiansand med hjälp av sina nya svenska kollegor i Stockholm är redan i full gång med anpassningarna till den svenska marknaden.


”Vi stärker teamet med fler utvecklare och vi förväntar oss att detta nordiska samarbete kommer att ge positiva synergier både i Norge och i Sverige. Vi har ett bra system att leverera och vi tror starkt på detta engagemang” säger Jan Erik Mushom” styrelseordförande och huvudägare i ProFundo AS.


”Vi ser fram emot att leverera ett modernt CRM i framkant specialiserat för givar- och medlemsorganisationer. Det vi har sett av ProFundo hittills har varit imponerande och det passar perfekt för svenska organisationer. ProFundo har det system som svenska marknaden saknat” säger Lena ten Napel, Affärsområdeschef Flowy och nu anställd i nya gemensamma bolaget ProFundo Fundraising AB. Lena ten Napel kommer att leda arbetet och samarbetet från Sveriges sida.


Om du har några frågor är du välkommen att kontakta henne på lena.tennapel@flowy.se eller +46 70 343 15 23